Darbo laikas: I-V 10:00 - 20:00, VI 10:00 - 17:00, VII - NEDIRBAME
  • Mex Glyco-Tor Pro  2kg

Prekės kodas: Mex Glyco-Tor Pro 2kg

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Gamintojas: Mex Nutrition

Mex Glyco-Tor Pro  2kg

€ 29.00

Mex Glyco-Tor Pro Angliavandeniai milteliais (paskanintos versijos su saldikliais). Grynasis kiekis – 2kg (40 porc.). Porcija – 50g (1 kaušelis).
Maistingumo deklaracija
Vienoje porcijoje 50g: RVK*, % Per 100g: RVK*, %

Energinė vertė (kJ) 821 10% 1642,0 20%
Energinė vertė (kcal) 196 10% 392,0 20%
Riebalai (g) 0,2 0% 0,4 1%
   -iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0 0% 0,0 0%
Angliavandeniai (g) 49 19% 98,0 38%
   -iš kurių cukrų (g) 0 0% 0,0 0%
Skaidulinės medžiagos (g) 0 ** 0,0 **
Baltymai (g) 0,5 1% 1,0 2%
Druska (g) 0 0% 0,0 0%
* - referencinis vartojimo kiekis    
** - referencinis vartojimo kiekis nenustatytas    
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8 400/2 000 kcal)
Sudedamosios dalys: hidroksipropil dikrakmolo fosfatas (bulvės) (vidutinė molekulinė masė: 2 200 000 Daltonų), enzimiškai modifikuotas krakmolas (kukurūzai), saldžioji ceratonija (šokolado sk.), natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, burokėlių milteliai (aviečių sk.), sojos lecitinas, saldiklis: sukralozė.
Vartojimas: porciją išmaišykite su 300-350ml jūsų pasirinkto skysčio.
Alergenai: pagaminta įrenginiuose, kuriuose galima aptikti riešutų, pieno, sojos, kviečių pėdsakų.
Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, asmenims sergantiems inkstų ligomis ir asmenims iki 18 metų. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikymas: laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, +10℃ - +25℃ temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Serija: žr. ant pakuotės.
Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės. Gamintojas: Ave S, New York, NY 10010, JAV. Platintojas: UAB "Papildų pasaulis", įmonės kodas: 304163396, PVM kodas: LT100009916016, Adresas: Žemynos g. 18, Vilnius, info@papildupasaulis.lt; 863340350

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink