Traškus, švelniai paskrudintų, anakardžių ir lazdynų riešutų kremas su riešutų gabaliukais. Tai ne tik puikus desertas, bet ir sotus užkandis (aukšta maistinė vertė!), puikiai tinkantis prieš ar po treniruotės.
Pusryčiams ar užkandžiaujant tepkite ant vaisių, trapučių, baltos duonos, maišykite į košes, pieno ir ledų kokteilius, arba tiesiog kabinkite šaukštu prie kavos/arbatos. O gal iškepkite sausainių/pyrago ar kitų kepinių ir pasikvieskite artimuosius/draugus pasivaišinti?
Be pridėtinių riebalų, druskos, cukraus. Pagaminta Lietuvoje!
Sudedamosios dalys: 50% anakardžių riešutai, 50% lazdynų riešutai.
Alergenai: anakardžių, lazdynų riešutai, gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Sandėliuojant gaminio paviršiuje gali nusistoti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus – tai natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių (išmaišykite prieš naudojimą). Atidarius suvartokite per vieną mėnesį.
Laikymo sąlygos: Laikyti +2 – +25 C temp., sausoje tamsioje vietoje.
Maistingumas 100 g:
Energinė vertė
|
2552 kJ (612 kcal.)
|
Riebalai, iš jų
bendras sočiųjų riebalų rugščių kiekis
|
53 g.
6,8 g.
|
Baltymai
|
15 g.
|
Angliavandeniai, iš jų
bendras cukrų kiekis
|
23 g.
4,5 g.
|
Druska
|
<0,0 g.
|
Gamintojas: UAB Punuta.