Visorių g. 2, Vilnius
Akcija -25%
Sutaupote - € 500
€ 1500 € 2000 su PVM
x
Prekės kodas: PP3074
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Gamintojas: Mex Nutrition
Turite klausimų?

MEX FIT COR – unisex vieno dydžio treniruočių korsetas, pagamintas iš neopreno, elastano ir nailono, medžiagų, kurios užtikrina puikias šilumines sąlygas, užtikrinančią aplinką be bakterijų ir tinkamą jūsų odos vėdinimą. Jo tvirtinimo sistema, pagrįsta dviem Velcro užsegimais, gali būti lengvai reguliuojama, kad galėtumėte kontroliuoti sandarumo laipsnį. Plastikinės juostelės nugaroje palaiko stuburą, nepakenkiant lankstumui, todėl puikiai tinka tokioms sporto šakoms kaip lengvosios atletikos metimo rungtis, gimnastika, svorio kilnojimas, kultūrizmas, cross-fit, baletas, jodinėjimas ir žiemos sportas, pvz. kaip slidinėjimas, snieglenčių sportas ar čiuožimas.

MEX Fit-Cor Black

moteriškas treniruočių diržas - korsetas

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25ºC temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių bei drėgmės.
 
Įspėjimai: Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojant rekomenduojama pasikonsultuoti su kvalifikuotu sveikatos specialistu (ypač nepilnamečiams asmenims arba nėščioms/ žindančioms moterims).
 
Serija: žr. ant pakuotės
Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės
Gamintojas: IAF Network S.p.A - Via Flero 46 - 25125 Brescia, Italija.
Platintojas: UAB "Papildų pasaulis", įmonės kodas: 304163396, PVM kodas: LT100009916016,
Adresas: Visorių g 2, Vilnius, info@papildupasaulis.lt; +37063340350
Parašyti atsiliepimą
Perkamiausios prekės Visos prekės
Skambink
Rašyk